U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/vlaams2q/public_html/includes/common.inc).

Registreren via Facebook

Registreren via Facebook gebeurt in 4 verschillende stappen:

1. Klik op de link ‘Registreren via Facebook’. Je dient eerst aangemeld te zijn op Facebook vooraleer je op deze link kan klikken. Zie rode kader:

2. Daarna verschijnt er een venster (rode kader) waarin je Facebook gegevens zijn ingevuld (kijk dit nog even na!). Je hoeft nu enkel op ‘Registreren’ te klikken (zie groene kader) :

3. Facebook zal dan een melding geven (in een nieuw venster) dat je op het punt staat je registreren op de Vlaamse Stappers. Je hoeft nu op ‘Doorgaan’ te klikken (rechtsonder, zie rode kader) :

Mogelijk houden popup blokkers dit tegen. Kijk de instellingen van je browser na.

4. De laatste stap is het vervolledigen van je registratie op de Vlaamse Stappers site. Nadat je hierboven op ‘Doorgaan’ hebt geklikt, wordt je doorverwezen op de registratie pagina van de Vlaamse Stappers waar je nog 2 dingen dient in te vullen:

• ·  Wachtwoord (en bevestigen van het wachtwoord). Het wachtwoord wordt uiteraard niet doorgegeven en je mag hier voor zelfs een andere kiezen dan die van Facebook. Zie bovenste rode kader hieronder.

• ·   Je foto. Een foto is ook verplicht en deze wordt ook niet doorgegeven via Facebook. Zie onderste rode kader hieronder.

De rest van de gegevens zijn via Facebook reeds ingevuld. Controleer deze wel!

Je hoeft daarna op ‘Nieuw account aanmaken’ de klikken en je registratie is afgerond. Eventuele meldingen kunnen nog verschijnen indien er iets niet in orde zou zijn.

Bij vragen kan je nog steeds bij de beheerders terecht of vragen@vlaamsestappers.be.